Nytt år, ny kraft, nya bloggdagar.

Har insett att jag aldrig kommer att lära mig att blogga dag in och dag ut som många andra kan.
Även om jag ibland tror att vill ha det engagemanget så har jag inte det.

Har haft en underbar start på 2010.
Sa redan på nyårsafton 2008-2009 att 2009 inte skulle bli mitt år, men 2010 banne mig kändes lovande, och jag vill inte påstå att min magkänsla alltid stämmer, men än så länge så verkar 2010 bjuda en massa spänning och action.

Året började i lugnets tecken, såpass mycket att jag blev helt rabiat av rastlöshet mot slutet av jullovet, efter att ha tokignorerat det tentaplugg jag borde ägna mig åt, och dagdrömt om nya lägenheten, som jag förövrigt får nycklar till IMORGON! Whii!
I helgen blir det att shoppa färg & tapet!

Har haft världens bäste M här sedan i söndags, å idag åkte han hem och "vända" innan de beger sig på turné.
Tycker det är lustigt hur jag alltid saknar honom när han inte är i stan, men när vi väl umgåst, så sitter vi mest bara å tokslappar å snackar skit med varsin dator i knät. Hur anti-socialt är inte det?
Men tror det handlar om att ha någon som förstår en. I alla fall är det så för mig. Vänner är verkligen det bästa som finns.
M har förövrigt träffat sig en M. Yippie!


Skolan satte full fräs förra veckan med två dagar av den tokigaste Stockholmar'n jag vet om och nu efter helgen har vi arbetat tre dagar med våra projekt, o idag och imorrn får vi mer kunskap om försäljning och köp av sponsring av en riktigt talangfull föreläsare. Bra jobbat av skolan!

Sådär kära dagbok ;)

That's it.

Nu. Försöka komma i säng före kl 23!


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits