Insåg tidigare ikväll..

...efter min promenad med Peter, att jag högst troligt inte kommer att se min trogne promenad-kamrat på nästan ett år.
Trots att tanken är att åka ner och hälsa på dem på Grancan, så vet vi ju av erfarenhet hur sådana planer brukar gå. Men skam vore om inte ens planen fanns.

Har förövrigt haft en suverän dag.
Väckarklockan ringde ihärdigt kl 08 imorse. Upp kom jag  - trots att jag inte minns hur.
Tog mig till Dansforum och lyckades plåta mina kostymer - tyvärr så är kameran emot mig och bilderna är jätteskakiga trots att jag verkligen inte skakat på hand... massa mysko. Känns nästan som att slutartiden är lite fördröjd - eller nåt i den stilen? Nån som kan nåt om kameror?

Runt lunch kom Rebecka för ett litet träningspass, och därefter satt hon, jag och en Aurora, som vi fann på vägen, på Respekt och drack lite gott. Mkt flott.

Sen har det väl varit lite vims och sånt... men nu är det sömn! Natta!

Nu har jag gnällt i snart en vecka....

.. om att jag ska baka en kladdkaka.
Ännu har det inte infunnit sig en stund där jag faktiskt känner att jag tänker ta tag i det.
Frågan är om det alls kommer att ske, närmaste veckan.. ?
Kanske inatt när jag kommer hem från jobbet?
Nätter är bra att baka på.
Framförallt bröd, för då är det så färskt och gött till när man går upp morgonen efter.

Idealet hade ju egentligen varit att kunna göra hemmagjorda bake offs. Kan man det?
Tipsa!

Idaho åkte hem imorse och sen dess har jag bara hunnit snacka skit med Lina, öva lite sång, öva lite monolog på tyska samt inte ringa de samtal jag borde ringa idag.
Fy mig!
Men det är gött å få vara lite slapp ibland.
Framförallt när jag ändå måste ta mig i kragen och gå till jobbet nu.
Uff!

Vill vara ledig..  mest hela tiden, nuförtiden.


Störtskön långhelg.

Långhelgen torsdag - söndag har varit en av de trevligare i 2008 än så länge.

Torsdagens genrep med treorna var enormt bra, trots lite småtabbar här och var. Satt och filmade föreställningen och blev i pausen underhållen av min gamla vän Victor som jag inte sett på en halv evighet.

Fredagen spenderades med mamsen på stan, en god lunch, lite shopping och rundades senare av med premiär på Lorensberg. Kan man mer än anse att något sådant är en god dag?
Lite skumpa på scen att runda av det hela med, och sen hem och plugga manus på tyska var väl alldeles förträffligt.

Lördag kom Idaho till Göteborg. Idaho och jag mötte upp med Reeboken och Mini på Staggen och värmde upp inför en ytterligare vända av Collage.
På en dag hade föreställningen hunnit växa ytterligare.
Efter showen gick tösagänget vidare, mellanlandade på Vasastan mellan några av Mini's galna vänner och lite ovanligt bonniga killar fra Bergen, och fortsatte sedan, traditionsenligt till m2.
Festen fortsatte till nån gång runt halv tre, och på något vis lyckades ett gäng partyprissar förflytta sig till min lägenhet, där det lagades rostade mackor och pesto-pasta, vilka sköljdes ned med nåt mousserande. Helt ofantligt kul och bildbevisen vår hjälte Peter lyckades knäppa morgonen efter på väg till sin hotellfrukostbuffé med familjen, talar bara om hur mycket kärlek min lilla lägenhet innehöll när man ser bildbeviset på hur många man kan få plats att sova i en liten etta, utan att ligga på golven!

Dagens dag har spenderats i bakfyllekäkandest tecken, firandet av mors dags tecken, samt lite grill i Azaleadalen såhär på kvällskvisten.
Dessutom lyckades vi inse att vi var sist kvar i hela Slottskogen. Tappert av oss, men framförallt utmanande mot kylan!
Trevligt var det dock, och nöden har ingen lag - i brist på fotboll så har det ikväll uppfunnits nya lekar som "kasta korven", "gömma Anna bakom ett träd i tjugo minuter" samt den nya nationalrätten "chokladfylld grillad tortilla".
Ni förstår ju själva....

Dessutom spenderades STORA delar av kvällen åt att fnissa åt Peters (Mr Pivot) fylla från igår. 
Större original får man leta efter.

Whii. Tack som fan underbara människor. Kommer sakna ihjäl mig efter många av er nu när ni drar ifrån Svea och Göteborg.


Orolig i själen.. varför?

Vet inte om det har något med fullmånen (som egentligen väl var fullmåne igår?) att göra, men jag känner mig rastlös och orolig i själen.
Det borde vara precis tvärt om tycker jag.

Det är nu många trådar som varit lösa, börjar knyta ihop säcken. Saker och ting kommer till avslut och än så länge så verkar de flesta pusselbitarna falla på plats.
Har dock en misstanke om att en och annan bit kan ha hamnat bakom soffan och det blir väl mitt nästa uppdrag - att gräva fram dessa delar för att lyckas väva ihop min helhet.

Jag tänker mycket - rastlösheten har den effekten på mig.
Jag tänker på framtiden, istället för nuet. Jättedumt.
Det blir dessutom värre av bristen på fysisk aktivitet - har haft så mycket att göra de senaste dagarna att jag varken fixat att mentalt samla kraft till, eller riktigt kännt motivation till träning - mer än lite avslappningsyoga och stretching.

Det finns dock en fördel med min rastlöshet och mitt tänkande. Jag börjar automatiskt skriva så fort jag blir sånhär. Inget jag tänker dela med mig av, inte just nu i alla fall, men låttexter har det blivit väldigt mycket av senare tiden när jag varit på sånthär humör.

Nåväl.
Har i vilket fall som helst varit duktig idag. Vaknade redan kl 06.55, knatade ner i min pyjamas till tvättstugan och slängde in så mycket tvätt jag vågade i maskinerna. Sen var det bara att knata upp för trappan, dimpa ner i sängen och sova en timme till. Ofantligt skönt - blir nästan som en deluxe-variant av "Snooze"-knappen på väckarklockan!
Vid torktumlings-tajm insåg jag att jag fortfarande inte hade vaknat, då det tog mig nästan en kvart att reagera på att strömbrytaren till torktumlaren inte var tillslagen, och att det därmed inte var så himla konstigt att tumlaren inte riktigt reagerade på mina ihärdiga knapptryckningar...

Efter frukost blev det storstädardag i några timmar. Dammsuga var ju något som VERKLIGEN behövdes. Mycket trevligare att komma hem till en ren lägenhet i alla fall! 
 
Och (numera får man tydligen starta meningar med och!) hem kom jag tillslut ikväll efter ett ytterligare kik på rep på Lorensbergsteatern. Jag kan inte påstå att jag har rätt att säga att jag är stolt över treorna, då jag inte medverkat i inlärningsprocessen, men jag har varit med i kreativitetsarbetet, och enligt mig syns det att de lagt ner sina själar i sitt arbete - och det är ju det som varit min drivkraft och motivation från början!
Så FETT!

Imorgon ska jag träffa mamsen min på lunch! Whii!
Alltid lika mysigt!

Tvätt.

Jag ska upp och tvätta klockan SJU imorgon morgon.
Det är ohumant tidigt att behöva stå upp så dags.
O H U M A N T !!!


hits