Störtskön långhelg.

Långhelgen torsdag - söndag har varit en av de trevligare i 2008 än så länge.

Torsdagens genrep med treorna var enormt bra, trots lite småtabbar här och var. Satt och filmade föreställningen och blev i pausen underhållen av min gamla vän Victor som jag inte sett på en halv evighet.

Fredagen spenderades med mamsen på stan, en god lunch, lite shopping och rundades senare av med premiär på Lorensberg. Kan man mer än anse att något sådant är en god dag?
Lite skumpa på scen att runda av det hela med, och sen hem och plugga manus på tyska var väl alldeles förträffligt.

Lördag kom Idaho till Göteborg. Idaho och jag mötte upp med Reeboken och Mini på Staggen och värmde upp inför en ytterligare vända av Collage.
På en dag hade föreställningen hunnit växa ytterligare.
Efter showen gick tösagänget vidare, mellanlandade på Vasastan mellan några av Mini's galna vänner och lite ovanligt bonniga killar fra Bergen, och fortsatte sedan, traditionsenligt till m2.
Festen fortsatte till nån gång runt halv tre, och på något vis lyckades ett gäng partyprissar förflytta sig till min lägenhet, där det lagades rostade mackor och pesto-pasta, vilka sköljdes ned med nåt mousserande. Helt ofantligt kul och bildbevisen vår hjälte Peter lyckades knäppa morgonen efter på väg till sin hotellfrukostbuffé med familjen, talar bara om hur mycket kärlek min lilla lägenhet innehöll när man ser bildbeviset på hur många man kan få plats att sova i en liten etta, utan att ligga på golven!

Dagens dag har spenderats i bakfyllekäkandest tecken, firandet av mors dags tecken, samt lite grill i Azaleadalen såhär på kvällskvisten.
Dessutom lyckades vi inse att vi var sist kvar i hela Slottskogen. Tappert av oss, men framförallt utmanande mot kylan!
Trevligt var det dock, och nöden har ingen lag - i brist på fotboll så har det ikväll uppfunnits nya lekar som "kasta korven", "gömma Anna bakom ett träd i tjugo minuter" samt den nya nationalrätten "chokladfylld grillad tortilla".
Ni förstår ju själva....

Dessutom spenderades STORA delar av kvällen åt att fnissa åt Peters (Mr Pivot) fylla från igår. 
Större original får man leta efter.

Whii. Tack som fan underbara människor. Kommer sakna ihjäl mig efter många av er nu när ni drar ifrån Svea och Göteborg.


Kommentarer:
Postat av: Anonym

http://www.SuperGratis.se/?r=60538

2009-05-24 @ 19:07:55
Postat av: Torkelmelissa

This is my first time visiting this site and I found it very informational as a whole. I am so delighted in finding your website!

2009-07-28 @ 08:13:32
URL: http://torkelmelissa.3steps.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits