Promenad bland damm och framtidsplaner...

Var nere och kikade på nya lokalerna för skolan idag.
Ännu är det lite svårt att föreställa sig hur allt kommer att se ut när där inte är fullt med kablar, damm och övrigt byggmateriel, men litar man på dem som vet så kommer det bli hett som fasen!

Huvuddanssalen är GIGANTISK och dessutom är det jättehögt i tak - halleuljah! Golven kommer vara sviktande och hoppvänliga och det kommer finnas ENORMA glasfönster in till varje danssal så man kan titta och inspireras.

Schysst satsning på inredningen har de också gjort - bland annat designade "puffar" och soffor som är skräddarsydda för våran verksamhet.

Teatersalarna är drömskt läckra om man jämför med de små skitrummen vi har nu. Mer än dubbelt så stora, stort förråd som knyter ihop dem och återigen jättehögt i tak med ljusriktning och såna härliga grejjer.

Är så skönt att det finns nån som satsar på dans-Göteborg! Planer finns väl på ett treterminsår också, vilket innebär hösttermin, vårtermin och även en sommartermin - något som fattas brutalt mycket!


Jippie tjoho!
För alla som är kvar hemma under höstlovet så kan jag rekommendera hip hop workshop med Alvaro och Fille från Bounce. Info finns på
Dansforums hemsida.
Vissa andra missar ju det då man är i... New York då!


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits