Spelning, Spöregn och Segstartad Söndag...

    Spelningen igår var precis som önskat, men ändå inte. En trip down memory lane allright, men jag måste nog säga att både jag och Rebecca kände oss mer som betraktare av ungdomar som nu lever vårat gamla liv, än att själva ha trillat tillbaka dit.
Det är trots att ganska läskigt när man uppäcker att man är en av få som faktiskt sjunger med i låtar från de tidigare skivorna, men när bandet börjar spela nya singeln "Wild boys" är man inte lika snygg längre - då klår sextonåringarna en på fingrarna.
Allt som allt så var det ändå skamligt skönt att få se killarna live igen. Kändes så jävla rock'n'roll.

    Efter ett smärre alkoholintag på Kristinas jobb begav det sig in till centrum med en galen Emma(nuel) till chaufför. Tacka gud och vägverket för säkerhetsbälten.
Vi hade snällt tänkt oss att vi skulle slå oss ner på Bishop's Arms, men tji fick vi, för Bishop's stängde antagligen precis när vi kom in till stan vid tvåtiden. Feel our luck?

    För att spä på mer med flyt så började det givetvis ÖSregna när vi är mitt på avenyn - ni vet sånadär vattendroppar from hell som bara forsar och dränker varenda kvadratmillimeter av ens kläder. (Yeah.. The Lucky Ladies, that's us...)

    Men skam den som ger sig.
Med snorblöta skor och strumpor (vi hade paraply..) knatar två brudar istället in på Lilla London strax efter två på natten. En drink och två Guinnes senare inser vi, något torrare att det är dags att ge upp. Ingen av oss orkar mer och våra festplaner gick i kras någonstans i den vändan också.

...


So far today har jag mest hunnit städa lite, betala lite räkningar, ordna bland lite papper och träffa jordens bästa Charlotta som är iväg på skolan hela veckorna nuförtiden så man hinner träffa henne alldeles för sällan. Men efter fjorton år hand i hand så känns det som om man har hyfsad koll på varandra ändå.


             Sjung som om ingen kunde höra dig,
            Dansa som om ingen kunde se dig och
           Älska som om du aldrig blivit sårad...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits